Ποιοι είμαστε

Η DIMCO NET ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1987 και έκτοτε ασχολείται με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, Επαγγελματικής Ένδυσης και Οδικής Σήμανσης.

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η DIMCO αποτελεί έναν από τους ηγετικούς προμηθευτές, με πελατολόγιο μεγαλύτερο από 1500 εμπορικές επιχειρήσεις.

Η εταιρεία συνδυάζει την πολυετή πείρα της, το ευρύ φάσμα των προϊόντων της καθώς και τη συνεργασία της με διεθνείς προμηθευτές, με την απόλυτη αφοσίωση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Οι ποιοτικές μάρκες ERGON και GOALL εγγυώνται την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, με βάση τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Τα προϊόντα της DIMCO NET ΑΕΒΕ, τα οποία συμμορφώνονται αυστηρά με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κατέχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, βρίσκονται σε μόνιμο απόθεμα (stock). Η Εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2000 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η DIMCO NET ΑΕΒΕ έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας με τους πελάτες της, βασισμένες σε συγκεκριμένες αξίες και προδιαγραφές λειτουργίας:

  • Άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού
  • Συνεργασία με διεθνούς φήμης προμηθευτές
  • Αυστηρή προσήλωση στις προδιαγραφές ποιότητας
  • Συνεπής παράδοση παραγγελιών βάσει χρονοδιαγραμμάτων

Η πελατειακή μας βάση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μεγάλες εταιρείες του βιομηχανικού και κατασκευαστικού τομέα, εμπορικές επιχειρήσεις, νοσοκομεία, καθώς και φορείς του Δημόσιου τομέα.